Vizioni

Misioni

Objekti

Zhvillimi i nje vendi varet nga zhvillimi i turizmit te tij ne te gjithe sektoret.Populli

Së bashku do kontribuojme per hartimin e kuadrit ligjor (apo ndryshime/permiresime ligjore/fiskale) per sektorin privat te industrise se turizmit me qellim permiresimin e tij, por duke
mbrojtur interestat e sipermarjes se industries se turizmit

Kush Jemi Ne

Përse duhet të bashkohesh
me OSTSH

Aktiviteti Nr 8 foto 1-ostsh
Qëllimi ynë është Perfaqesimi/Mbrojtja/Lobimi i interesave të sipermarrjes Shqiptare të Industrine së Turizmit brenda dhe jashtë vendit.
Ne nxitim dhe mbrojmë interesat tregtare, ekonomike si dhe
ato profesionale dhe sektoriale të të gjithe anëtarëve tanë.
Ne angazhohemi për gjetjet e industrise së turizmit duke marrë në konsiderate mbrojtjen e mjedisit dhe vlerave kulturore.

Sherbime

Bizneset qe bëjnë pjesë tek
OSTSH

Ketu do te gjeni cdo element , biznes i cili ben pjese ne sektorinin e turizmit, Pra te gjithe elementet kyc ne kete industri multifunksionale.

Kala

Këtu do gjeni të gjitha Kalatë të cilët ndodhen në territorin Shqiptar.

Hotele

Këtu do gjeni të gjitha Hotelet të cilët janë pjesë e OSTSH.

Muze

Këtu do gjeni të gjitha Muzetë të cilët ndodhen në territorin Shqiptar.

Se bashku do sherbejme si nje institucion i pavarur i promovimit
te vlerave te Turizmit te Qendrueshem dhe te Pergjegjshem

Pyesni

Për Pyetje na Kontaktoni

  Aktiviteti Nr 7 foto 5-ostsh

  100% Success

  Zhvillim i Turizmit 80%
  Bashkepunim 70%

  Qasja Jone

  Përse duhet të jeni pjesë e OSTSH

  Sepse se bashku ne do diskutojeme dhe zhvillojme   ne organizimin e Tryezave te rrumbullaketa per trajtimin e ceshtjeve dhe promblematikave te sektorit.

  Njohja e Potencialit Turistik

  Krijimi i Urave Lidhëse

  Bashkëpunim

  Opinione

  Cfare mendojnë partnerët ,
  për punët tona

  Ne jemi të lumtur për çdo opinion që ju na jepni.

  Eventet Tona

  Evente të Zhvilluara nga OSTSH

  Zoom Meeting

  Dy mbledhje ( zoom meeting ) me anetaret e bordit drejtues te OSTSHDiskutime te ndryshme rreth menyres se mirefunksionimit te organizates si edhe rakordime per shtimin e anetareve te rinj.Pandemia…

  Homepage 01