18Jun

Proteste Paqesore , diten e enjte 11 Qershor, perpara Ministrise se Mjedisit dhe Turizmit .
Operatoret turistike me pankarta ne duar duke kerkuar ndihme nga qeveria qe most e falimentoje turizmi.