13Sep

Vizite ne shtepine e te moshuarve me Polican
Nje bashkepunim I frytshem mes Ambasades Izrealite dhe OSTSH per ti ardhur ne ndihme moshes se trete.
Dhurimi I maskave , nje ndihme simbolike por e vlefshme per te moshuarit.