24Oct

OSTSH ne qytetin e bukur te Pogradecit , promovon vlerat kulturore .
Festa e veres dhe geshtenjes.
OSTSH ne bashkepunim me Qendren per Zhvillim Ekonomik merr pjese ne aktivitetin e zhvilluar.

Video nga aktiviteti