03Nov

Takim me Nenkryetaren e Bashkise se Tiranes , znj. Anuela Ristani dhe znj. Andriola Kombo e cila eshte Kryetare e unionit te Bashkive, duke diskutuar per problematikat qe bizneset po hasin
OSTSH me mbështetjen e Bashkisë po bashkëpunojnë në gjetjen e strategjive për lehtësimin e krizës në fushën e turizmit.