08Feb

Dy mbledhje ( zoom meeting ) me anetaret e bordit drejtues te OSTSH
Diskutime te ndryshme rreth menyres se mirefunksionimit te organizates si edhe rakordime per shtimin e anetareve te rinj.
Pandemia ka lene gjurme ndjeshem ne agjencite #turistike – tour operatoret guidat – horeca – sherbimet turistike e gjithe sektoret e tjere qe jane zinxhir.
Theksojme se turizmi eshte nje faktor i rendesishem ne  ekonomine Shqiptare, dhe per kete arsye duhet te gjenden mekanizmat e duhura per nje mbeshtje konkrete.

3 Replies to “Zoom Meeting”

 1. John Doe 3 years ago

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Laudantium eius, sunt porro corporis maiores ea, voluptatibus omnis maxime

  1. Leona Spencer 3 years ago

   Sed maximus imperdiet ipsum, id scelerisque nisi tincidunt vitae. In lobortis neque nec dolor vehicula, eget vulputate ligula lobortis.

 2. John Doe 3 years ago

  Vivamus gravida felis et nibh tristique viverra. Sed vel tortor id ex accumsan lacinia. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus.

Comments are closed.