08Feb

Zoom Meeting

Dy mbledhje ( zoom meeting ) me anetaret e bordit drejtues te OSTSH
Diskutime te ndryshme rreth menyres se mirefunksionimit te organizates si edhe rakordime per shtimin e anetareve te rinj.
Pandemia ka lene gjurme ndjeshem ne agjencite #turistike – tour operatoret guidat – horeca – sherbimet turistike e gjithe sektoret e tjere qe jane zinxhir.
Theksojme se turizmi eshte nje faktor i rendesishem ne  ekonomine Shqiptare, dhe per kete arsye duhet te gjenden mekanizmat e duhura per nje mbeshtje konkrete.

17Nov

Gjatë takimit me përfaqësuestë ACGG-

Gjatë takimit me përfaqësuestë ACGG- Qendra Shqiptare për Qeverisje të Mirë dhe z. Tobias Ruttershoff, drejtor i Fondacionit Kas (Konrad Adenauer), ku qëllimi kryesor i mbledhjes ishte nxjerrja në pah e problematikave me të cilat sektori i turizmit po ballafaqohet.

03Nov

Takim me Nenkryetaren e Bashkise se Tiranes

Takim me Nenkryetaren e Bashkise se Tiranes , znj. Anuela Ristani dhe znj. Andriola Kombo e cila eshte Kryetare e unionit te Bashkive, duke diskutuar per problematikat qe bizneset po hasin
OSTSH me mbështetjen e Bashkisë po bashkëpunojnë në gjetjen e strategjive për lehtësimin e krizës në fushën e turizmit.

 

29Jun

Shpeto Turizmin

Ne moton “ Shpeto Turizmin” Mbledhje e organizuar nga sipermarrjet turistike date 02 Qershor ne ambjentet Vila Tafaj.
Agjenci dhe operator turistike te mbledhur se bashkur, duke diskutuar per shqetesimet dhe pasojat nga kufizimet per shkak te COVID – 19.

18Jun

Proteste Paqesore

Proteste Paqesore , diten e enjte 11 Qershor, perpara Ministrise se Mjedisit dhe Turizmit .
Operatoret turistike me pankarta ne duar duke kerkuar ndihme nga qeveria qe most e falimentoje turizmi.