Zoom Meeting

Dy mbledhje ( zoom meeting ) me anetaret e bordit drejtues te OSTSHDiskutime te ndryshme rreth menyres se mirefunksionimit te organizates si edhe rakordime per shtimin e anetareve te rinj.Pandemia…

OSTSH dhuron Maska

OSTSH dhuron maskat mbrojtese ne qendren e artizanatit “Margarita”- Berat , per artizanet e moshes se trete, Artizanet duar arte, te te cilet i japin vlere trashegiminise kulturore.Organizata e Sipermarjeve…

Shpeto Turizmin

Ne moton “ Shpeto Turizmin” Mbledhje e organizuar nga sipermarrjet turistike date 02 Qershor ne ambjentet Vila Tafaj.Agjenci dhe operator turistike te mbledhur se bashkur, duke diskutuar per shqetesimet dhe…

Evente